Invitasjon til fjelleir 26/4-1/5

Endelig et tiden kommet for at vi kan pakke bilen og ta turen til fjells igjen. Vi arrangerer selvsagt sammen med Hallingdal Flyklubb. Årets fjelleir blir arrangert på Tisleifjorden. Vi starter opp onsdag 26 april og fortsetter igjennom helgen og eventuelt til 1 mai. Vi overnatter på Golsfjellet Fjellstue og flyr på Tisleifjorden. Hvis forholdene ligger til rette for det vil man kunne kjøre bil helt ned på isen, slik at større modeller kan tas med.

Vi møtes på Golsfjellet fjellstue Onsdag 26-04 for åpningsfest for flyleiren

Onsdag: middag kl. 19.00 etter en aperitiff

Torsdag: kl.10.00 Felles briefing for leiren med operative bestemmelsen V/ Hans Gjengedal

Vi bor på Golsfjellet Fjellstue til følgende priser: Kr. 1300,- pr døgn, for 3 døgn og mer, for mindre en 3 døgn kr.1500,- pr døgn. Prisen inkluderer: overnatting, frokost, selvsmurt lunchpakke og middag. https://www.golsfjell.no/

Så da er det bare å pakke baggen, flya, godt humør, og ta turen 

You may also like...