Invitasjon til fjelleir 22/4-26/4

Endelig et tiden kommet for at vi kan pakke bilen og ta turen til fjells igjen. Vi arrangerer selvsagt sammen med Hallingdal Flyklubb. Årets fjelleir blir arrangert på Tisleifjorden. Vi starter opp fredag 22/4 og fortsetter igjennom helgen og utover uken. Vi overnatter på Golsfjellet Fjellstue og flyr på Tisleifjorden. Hvis forholdene ligger til rette for det vil man kunne kjøre bil helt ned på isen, slik at større modeller kan tas med.

Vi bor på Golsfjellet Fjellstue til følgende priser: Kr. 990 pr døgn, barn under 14 år halv pris. Prisen inkluderer: overnatting, frokost, selvsmurt lunchpakke og middag. For mer informasjon: https://www.golsfjell.no/

Så da er det bare å pakke baggen, flya godhymør, og ta turen 🙂

You may also like...

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com