Fagernes Flyshow 2021

Short update lørdag 18:30:
Vinner av Best in Show ble Jone Birkelid. Grattis!!
Vinner av tippeligaen (tippe antall props i en bøtte) ble Tom Olav Haugene som var 9 unna (det var 385 i beholderen)

Vinner av Best in Show Jone Birkelid til høyre og stevneleder Geir Atle Kjørli til venstre
Vinner av tipperunden Tom Olav Haugene til venstre og stevneleder Geir Atle Kjørli til høyre

Vi lister oss utpå med en liten invitasjon i år igjen. Vi lister oss fordi vi ikke vil skremme coronaspøkelset som lusker rundt for tiden. Vi forbereder oss for 47. gang på å arrangere Fagernes Flyshow (nesten) som før.

Vi starter som vanlig med rigging torsdag 11. mars. og da er det fri flyging fra kl. 10.00. Vi har økt deltageravgiften i år pga denne hersens pandemien, siden vi ikke kan arrangere noe innendørs i år. Deltageravgift i år blir derfor 400,-. Er du medlem i Valdres ModellFlyKlubb så koster det 300,-.

12. mars er første offisielle stevnedag og det er klart for fri flyging fra kl. 10.00. Vi avslutter «programmet» kl. 17.00. Det blir som nevnt ingen innendørs aktiviteter i år, så vi får prøve å kose oss på isen slik som bare vi kan!:)

Det skal også flys lørdag 13. mars. I kjent stil «åpner dørene» kl. 10.00 for fri flyging. Er det noen som har med seg noe spesielle flymaskiner så kan det bli «slotter» med disse innimellom (ta kontakt med stevneleder Geir Atle Kjørli). I stedet for bankett på Gjestegården, så må vi satse på kiosken. Den er åpen alle dager, og fullstappa med (nesten:) alskens godiser. Det blir ikke noe lotteri slik som vi har arrangert før. I stedet blir det noen småkonkurranser på isen der det blir muligheter for å vinne en brukbar premie.
Flyging på isen opphører kl. 17.00.

På søndag er det også mulighet til å få luft under vingene. Vi åpner for fri flyging fra kl. 11.00 slik at naboene våre kan få litt bedre tid med morgenkaffen. Vi kommer til å rydde slik som før, men kom gjerne å fly så har vi underholdning til jobben.

Overnattingsmuligheter er som før:

De beste og nærmeste mulighetene i Fagernes er:

Scandic Valdres ligger i sentrum av Fagernes, og for å få garantert billigst rom på hotellet så gjør du følgende: gå til hjemmesiden til hotellet og bestill rom der.

Fagerlund Hotell ligger midt i sentrum av Fagernes, tlf 61 36 18 58, eller klikk her. Hotellet har kinarestaurant i tilknytning til hotellet.

Fagernes Camping er den nærmeste overnattingsmuligheten i forhold til flystripa på isen, for booking benytt tlf 61 36 05 10, eller klikk her.

Stevneleder blir som før Geir Atle Kjørli, tlf: 911 05 265.

Vi tar gjerne imot betaling på Vipps: #56 19 14.

You may also like...

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com