Invitasjon til Sjøflytreff

11 – 14 Juni blir det sjøflytreff på Fagernes Camping.

Igjen pakker vi grillen, båten, solkrem, regnfrakk, påhengsmotor, sydvest og støvler. Og arrangerer sjøflytreff på Fagernes Camping i midten av Juni. I tillegg må vi i år ta med oss antibac og forholde oss til litt regler.

Valdres Modellflyklubb stiller som ansvarlig arrangør. Alle som skal delta må melde seg på og være klubbmedlem. Påmelding er gratis, men vi må vite hvem som kommer, samt kontaktinfo.

Påmelding til Rune Larsen epost, Mob: 90944011, eller via messenger Vi trenger navn og mobil nummer.

Regler for arrangementer på offentlig sted for inntil 50 personer:

  • Er man syk, eller har antydninger til å være syk. Så holder man seg hjemme.
  • Der det er mulig holder vi avstand på minst en meter mellom personer som ikke er i samme husstand.
  • Det gjelder bare arrangementer på offentlig sted med en ansvarlig arrangør som har oversikt over hvem som er tilstede.
  • En ansvarlig arrangør er viktig for å sikre rask smittesporing hvis det skulle bli nødvendig, og for at noen skal være ansvarlig for at rådene om avstand og smittevern kan følges.

Fagernes Camping setter opp et stort telt som står til vår disposisjon denne helgen. Så da satser vi på grilling og sosial moro fredag og lørdag kveld. Ta med egen mat og noe godt å drikke. De ivrigste møter nok opp allerede torsdag.

SONY DSC

Info på facebook:  https://www.facebook.com/events/528216524487670/

Lik oss på facebook: https://www.facebook.com/groups/255639141171889/

Kontakt Fagernes Camping for hytte, teltplass, bobilplass eller for plass til campingvogna. Husk å si i fra at dere skal i modellflyavdelingen. Telefon: 61360510, eller http://www.fagernescamping.no/

For info kontakt Rune W Larsen på 90944011

You may also like...