Auksjon på isen!

Vi i Valdres Modellflyklubb har vært så heldig å få ett fly fra en person som ønsker å være anonym. Vi har vurdert hvordan vi kan nytte det best mulig og kommet frem til at det beste for oss er å selge det. Vi har også fått lov av giveren til å gjøre det. Flyet selges til høystbydende, så her er det bare å by. Det blir mulighet til å legge inn bud skriftlig på liste i radiobua og på VFKM Gruppen på Facebook. Flyet blir også å se på isen.

Litt info om flyet fra bygger:

Flyet er en gave til VFKM og har ikke fløyet, motor er kun innkjørt benk.

Flytype: Krill Extra sc 31%

Motor: Saito bensin 2cyl fg57

Radio: Futaba 2stk R6308BT

Powerbox: Royal SRS med gyro og GPS

Batterier: 2stk Powerboks 1500ma med integrert 12volt lader

Motor styring: Powerboks radiostyrt on and off switch


You may also like...

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com