Fagernes Flyshow 2019

Arrangeres for 43. gang:

14.-17. mars

Nytt år = nytt flyshow! Og det gleder oss å kunne ønske piloter av alle mulige slag og i alle aldre, hjertelig velkommen til Fagernes og Strandefjorden! Stripa er i anmarsj og foreløpig ligger det an til å bli lignende forhold som vi har hatt før: altså ikke så verst!;)

Stevneleder Geir Atle Kjørli, tlf: 911 05 265

Tradisjonen tro så blir det sosialt samvær også i år. På fredag kl 19.00 blir det pizzabuffet på Fagernes Gjestegård. Pris kr 100,-.

Også lørdag samles vi som før på Gjestegården kl 19.30. Da blir det bankett med middag, kåring av «Best in Show», loddsalg med påfølgende trekning av masse fine premier og mye godt humør. Banketten koster kr 300,-.

Har du ikke bestilt overnatting ennå så er det bare å gjøre det!

De beste og nærmeste mulighetene i Fagernes er:

Scandic Valdres (tidligere Fagernes Hotell) ligger i sentrum av Fagernes, og for å få garantert billigst rom på hotellet så gjør du følgende: gå til hjemmesiden til hotellet og bestill rom der.

Fagerlund Hotell ligger midt i sentrum av Fagernes, tlf 61 36 18 58, eller klikk her. Hotellet har kinarestaurant i tilknytning til hotellet.

Fagernes Camping er den nærmeste overnattingsmuligheten i forhold til flystripa på isen, for booking benytt tlf 61 36 05 10, eller klikk her.

Hjertelig velkommen!

You may also like...

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com