Oppsummering

Og der kom mandagen dundrende med full jobb og med helgens flyshow friskt i minne. Det ble ett fantastisk stevne med bedre vær enn vi har hatt på mange år. Med unntak av noen timer på fredag, så skinte solen fra tilnærmet skyfri himmel fra torsdag til lørdag kveld. Helt fantastisk! Og selv om det var mye sol og gode temperaturer, så holdt isforholdene seg veldig bra. Det ble ikke vått noe sted og det var heller ikke særlig glatt. Så dette må vi bare si oss veldig godt fornøyde med!
Selv om vi var ca 20 deltagere færre enn hva vi har vært de siste årene, så fikk jeg inntrykk av at alle var fornøyde likevel. Det ble kanskje plass til en ekstra flytur og køen ble aldri særlig lengre enn 5 meter. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!
Lørdagskvelden og banketten hadde vi flyttet til Fagernes Gjestegård denne gangen, klok av skade fra i fjor. Der hørte jeg også bare godord om maten og drikken så det var gledelig å høre.
Søndagen kom og gikk som den pleier og gjøre med de som har kortest reisevei igjen på isen til siste slutt. Der var det stort sett ett fly i lufta hele dagen mens vi rigga ned utstyr og kioskvogner. Artig med underholdning til jobben.

 

Vi takker for ett fantastisk stevne i 2016, og ønsker alle (og gjerne noen flere) velkommen tilbake neste år.

DSC_4666

You may also like...

Legg igjen en kommentar

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com