Takk for besøket!

Fagernes Flyshow 2015

Så var Fagernes Flyshow historie igjen. På tross av avlysningen i 2014, strømmet det folk til allerede på torsdag før stevnet starter. Det ble en fin dag på isen med rigging og flyging i fint vær.

Fredag og første stevnedag ser ikke så bra ut, det er meldt snø på værmeldinga som kommer som regn og isen blir veldig våt med store dammer over alt. Men ettersom tiden går utover dagen så kommer det til ivrige folk som trosser været. Det ble en helt grei dag med lite kø og en god del flyging.

Så kommer lørdag og med den kommer sola og finværet! Pilotene er klare lenge før offisiell åpningstid og det strømmer bare på med masse folk. Dette ble virkelig en fin dag der det var både to og tre fly i lufta mye av dagen. Vi fikk også besøk av mye publikum som kunne nyte modellflyging på høyt nivå, fint vær og kanskje shoppe litt i butikkene vi hadde besøk av fra RC og Leker på Gol og Smallsize.

Søndag kom i kjent stil med grått vær og litt sur vind. Likevel møtte det opp noen ivrige piloter som syntes dette var helt topp! Og det syns vi som arrangerer og slik av vi har litt underholdning til nedrigging og rydding.

Vi takker våre deltakere for besøket og våre sponsorer for støtte slik at vi kan stelle istand Fagernes Flyshow gang på gang:

RC – service   –   Elefun   –   RCpro.no   –   Trio Elektro AS   –   Smallsize   –   RC og Leker   –   Norwegian Modellers

På gjensyn neste år!

[tribulant_slideshow]


													

You may also like...

Legg igjen en kommentar

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com