Bilder fra isen 14/3-2007 www.vfkm.no
Artikkel i dagens Oppland Arbeiderblad


Stripa nordover. Glatt, så husk brodder


Stripa sørover. Litt vann som ikke renner av i kantene.


Parkering på land. På isen utenfor tilkomst er de to lag, så man kan sette seg fast.


Parkering rett til høyre for nedkjøring


startområde sett fra stripa


Veien opp er tørr og fin etter grusing ifjor

 

13.mar 15:00: Dagens bilder. Stripa er fin og tørr.
Har vært kuldegrader om natten (selv om det ikke var meldt) og det er
meldt kaldere på nettene fremover. Kiosk er kjørt på plass.

12.mar 16:27: Stripa holder seg ganske bra gitt
Om dere går der i sokkelesten blir dere nok fuktige. Stripa har såpass stor kul på seg at alt vann renner av bortsett fra den siste millimeteren eller to.
Parkering blir nok på land for sikkerhets skyld siden det er to lag noen plasser. Isen er på mellom 30 og ca.45cm, men utenfor er det noen plasser to lag (10+30) så parkeringen vi har brøyet på isen vil vi prøve å unngå. Å dra opp 100 biler er litt mye arbeid. Hvor tykk selve stripa er vet vi ikke. Hadde ikke noe lyst til å borre svære hull på midten av kulen. Brøytekantene er nå mellom 15 og 40cm (ca.).

Skal man være litt pesimistisk er det at toppskiktet kan løse seg litt opp. Idag var det hardt og fint. Overvann er uansett ikke noe problem ser det ut for.

Så vi regner med at stevnet går som planlagt og dere kan forhåpentligvis kunne takke de som har fjernet snø umiddelbart de dagene det kom snø i vinter ;-)
Om det skulle være beskjeder kan dere finne dem her. Event. ringe Geir Atle Kjørli, stevneleder på mob.95858778. Skal så godt det lar seg gjøre oppdatere om det er behov. Webmaster reiser til Kypros på Torsdag (F3J internasjonalt stevne), så dere får ha ett flott stevne uten meg. Kommer til å savne dere, men jeg skal tenke på dere når jeg tar på shortsen... ;-)

PS var i Oslo og hentet premier fra RC-flight.com i går. De er på tinget, men stiller opp allikevel ;-) Også vet jeg at ihvertfall Leikvold, Martinsen og FX-hobby kommer.


Fra isen 12.mar
-------------------------------

Fra isen 10.mar

25.feb: Jada, måtte brøyte idag og, men det ble gjort ;-)
24.feb: Joda, det snør men gutta trår til og vi er klar igjen ;-) Denne gangen var det Geir Atle og Tom Olav som tok noen timer på isen slik at andre kunne fly litt!

18.feb: Påske?
Merkelig lite folk som var på stripa idag! Trodde alle det ikke var brøytet?
Det var påskestemning og noen av oss hadde det herlig.
Se endel bilder HER

17.feb: snøøøø
Noen må gjøre det... Rally gutta i
Rally Norway har piggdekk og svære spoilere til å skyffle snø i de ekstreme forholdene vi hadde idag. Men vi har også svære rally piggdekk og mye større spoiler på vår bil. 4 timer og 20 liter bensin senere er vi klare igjen med stripe på Strandefjorden (450x20m + depo 200x15 + parkering) Ok vi har bare ca.45 hester, men det er 4x4 og MED varmeapparat!

10.feb: Hovedstripa er åpnet!
ca.450x25m + depo og adkomst er brøytet. Jo prøvde stripa med elektro-Extra'en sin, mens Geir Atle tok noen bilder. Brøytebilen gikk som ett skudd med skikkelige rally piggdekk og sladd eller spinn var ikke mulig ;-)

22.jan: Arild er flysjuk og har laget en stripe ved land på Strandefjorden.
Idag var isen litt over 10cm tykk, men lenger ut hadde det kommet opp litt vann, så der var ikke isen så bra (2 lag). Det ligger bare 10-15cm snø, så det er muligheter (noe fordamper og blåser vekk hver dag).

-------------------------------