Flyshow 2001

Torsdag – Noen kom allerede på Torsdag for å trimme. Bilrute-gutta er seg selv lik og benytter enhver anledning til å fly. Til sammen ca. 15 flygere var å se på isen denne dagen. Været var fint med sol og rundt 0 grader.
Fredag – Fredag er blitt offisiell flydag fra i år, og vi kom opp i 28 deltagere. Dette må anses som meget bra allerede fredag. Været var oppholdsvær med solgløtt innimellom og 0-2 grader.
Lørdag – Fantastisk dag med 63 flygende deltagere og 5 fra arrangementskomiteen, ga ny deltagerrekord og ett utrolig hyggelig stevne. Vi avsluttet det hele med tre retters middag på Fagernes hotel med tilhørende premieutdeling og video fra dagen på storskjerm. Dagen ga ikke det helt beste fotoværet, men det var varmt og stille helt til stevneslutt i firetiden.
Lørdag kl.02:29 – Middag på hotellet og premieutdeling fra kl.20:00. Tre retter og litt fludium gjorde stemningen upåklagelig. Vi hadde satt opp prosjektor og viste bilder/video fra begge dager og ferdig redigert video fra fjoråret. 70min video fra 25-årsjubileumet 2000 kan bestilles gjennom Leikvold dogfighters.
Senderstatistikk (noen hadde flere sendere): Futaba 30stk, JR/Graupner 21stk, Hitec 7stk, Multiplex 5stk, Sanwa 5stk.
Vi gratulerer Johnny Slåttland med Best in Show år 2001
Øvrige vinnere:

  • Best Proppel : Geir Flesche
  • Best Jet : Johnny Slåttland
  • Best Turbin : Johnny Slåttland
  • Best Elektro: Vidar Killingmo
  • Best Skala : Tore Hansen
  • Best Heli : Sven Olav Kristensen
  • Best Kræsj : Tomas Nefstad

Søndag – Fri flyging i strålende solskinn, men litt sjenerende vind utover dagen. Alle vi snakket med var strålende fornøyd med helgen og ingenting er hyggeligere å høre 🙂


Alle bilder copyright Jo Grini, private utskrifter er dog ingen hindring 🙂