Flyshow 2002

Siste nytt:
Stevne år 2003 blir 28-30.Mars.
Les invitasjon HER

2002:
Det ble til slutt 62 deltagere og
Best in Show gikk til: 
Knut Eriksen
– CAP 232 – Ringerike MFK
Best propell: Geir Flesche – Waco – MossMFK
Best turbin: Tomas Nefstad-F15 Eagle – BambleMFK
Best elektro: Sture Smidt – Arrow Eljet – Moss MHK
Best heli: Magne Hegstad – TSKheli. – Moss MHK
Best skala: Geir Flesche
Trofastprisen: Bjørn Eriksen – VFKM
Yngste deltager: Petter Blindheim (15 år) – VFKM
Største tabbe/krasj: Knut Erik Rognes – SkalaMFK

Bildealbum hos Eurofoto lagt ut.

 
Fredag: Gud bedre meg! Har ikke sett på maken til flott vær. Det er kaldt om natten, men vindstille og sterk sol gjør at årets Flyshow har fått en helt «unaturlig» start… Det er så deilig her at webmaster banner stygt når han plutselig kommer på at lørdagen må tilbringes på årsmøtet i NLF/NAK…. Uansett har 43 deltagere til nå ankommet og enda har vi to dager igjen med morro.
– Skanneren vår har dessverre fått jobbe ekstra hardt. Det viser seg at hele 3 piloter oppga feil frekvens og måtte rettes på under påmelding og enda en tok feil klype når han skulle fly. At han tok feil klype resulterte i at hans eget fly gikk i bakken… Når piloten så ønsker å få sjekket kanalen, åpenbarer feilen seg. Det eneste positive i det hele er at ingen radioer til nå har vært noe galt ved, kun menneskelige feil. Folk er også udelt positive til å få sjekket sin radio. Vi krysser fingrene for resten av helgen.
PS Gutta spør etter solkrem i kiosken….

Den bedre halvdel av familien PavestadTorsdag: 10 av de mest hardbarka har møtt frem til mye morro i helgen som kommer. Værmeldingen har vel aldri noensinne vært
bedre og været idag var utrolig bra.

Skanner innkjøpt til årets stevne! 
Les mer