Flyshow 2008

NEW Faksimile fra Avisa Valdres 18/3
NEW Artikkel i Oppland Arbeiderblad 17/3

16.mars – siste dag og fri flyging
Som vanlig er søndagen «litt» roligere enn de andre dagene, men flott vær og vindstille gjorde mange flykåte og det var tendenser til kø midt på dagen. Litt morro var det også at Oddgeir Leikvold (som kom rett fra sykehuset til stevnet med brukket bein) fikk seg en flytur. Den mannen var flykåt 😉 Vi får vel også takke «GIG» fra Elefun-gjengen som ga bort lotterigaven fra banketten. Gutta hadde like godt bygget den ferdig på hotellrommet slik at den kunne flys neste dag. Flyet (en liten sak fra Martinsen hobby med fj.ktr) kommer nok til nytte i klubben.


Oddgeir Leikvold (Leikvold Dogfighters)

15.mars – Storlørdagen
WOW for en dag! Det ER virkelig påske, ingen tvil om det. Folk koste seg såpass at det nok var perfekt i fluktstolene, for kø ble det aldri noe særlig snakk om. 70 piloter ble vi til slutt og vi kunne umulig få en bedre dag på isen. Det var rett og slett kun flotte kommentarer og det var en rolig og fin stemning over det hele. Av de 34 stemmene på Best in Show ble det ett overveldende flertall som stemte frem Ståle Pedersen som Best in Show i år! Vi gratulerer så mye!
Vi vet ikke nøyaktig antall på banketten enda, men Hotellet hadde 108stk på lista si. Vil tippe rundt 100stk koste seg med god mat og drikke med tilhørende storslagent loddsalg med premier i storeslemklassen.
Noen flere bilder i albumet (totalt 153stk)


Best in Show – Ståle Pedersen

14.mars – Første dag av Fagernes Flyshow 2008
Fredagen har siden den ble introdusert alltid vært en hit! Og når man er heldig med været finner man bare hyggelige mennesker på ett Flyshow i Norge. Lett overskyet, men solen tittet frem iblant og det var en fin temperatur hele dagen. Liten bris sent på ettermiddagen, ellers vindstille. Ingen kø var å se og alle de foreløpig 50 påmeldte fikk fly så mye de ønsket tror vi. Meldt fint vær også i morgen.
Noen flere bilder i albumet

13.mars – «jomfrudag»
Dagen før dagen for mange kanskje. Noen jomfruturer, mange som ville ha med seg en ekstra dag og knallvær på isen. Rene påskestemningen og vi måtte bare åpne pølsebua så fort pølsene var hentet. Var vel en 25stk på isen idag vil jeg tro og perfekte isforhold.
En god del bilder HER

6.mars – Isen er fremdeles fin og kiosken er kommet nedpå.
Meldt en del snø til helgen, men både brøytebil og traktor er på plass og klar til å ta det som måtte komme slik at vi er klar til enhver tid. Isen er perfekt og det er heller ikke mye igjen av brøytekanter.


Ny hovedsponsor Fagernes Flyshow 2008!
Det er hyggelig å kunne bekjentgjøre at vi ikke trengte å gå langt før vi fant en hovedsponsor som også har gjort seg godt bemerket på markedet de siste årene. De har stor butikk, stort lager og hyggelig service på IMPX Lillehammer.


Andre sponsorer:
RC-flight.comLeikvold Dogfighters
Martinsen Hobbyservice


Husk: Fagernes Flyshow 14-16.mars 2008
Torsdag: fri flyging
Fredag: Flyging fra kl.10:00 – felles hygge på Klokkerstua (Hotellet) utover kvelden
Fredag kveld 19:45. Indoor i Valdreshallen – Kart
Lørdag: Flyging fra kl.10:00 – Vi møter på hotellet for bankett kl.19 (305kr)
De som bor på hotellet på halvpensjon har frokost/matp./middag/bankett innbefattet.
Hotellet har egen ny aktivitet/velvære avdeling for damene!!
Halvpensjon enkeltrom 1155kr. Halvpensjon dobbeltrom 945kr
Forhåndsbestill gjerne bankett! Mulig også på flyplassen inntil kl.14:00 lørdag
Vi viderefører suksessen med masse lotteripremier
Søndag: Fri flyging fra kl.11:00
Det vil være mulig å leie plass for modellfly i Strandefjordsalen om natten. Snakk med resepsjonen om dette (250kr hele helgen). Vær nøye med plastikk under flyene så det ikke drypper.
Stevneleder: Geir Atle Kjørli, 95858778
Most pilots will be staying at Fagernes Hotel or at Fagernes Camping

Also a few kilometers away
Strandefjorden Fritidspark
PressemeldingFølg lokalt vær HERStorm væretyr.no
Man kan også bestille rom for NESTE år også… 20-22.mars 2009… 😉

——————–