Sponsorer

Sponsorer

Innbydelse fjelleir 2017

Uke 17, 26 april til 30 april blir det fjelleir på Utrovann/Tyinkrysset.

Tradisjonen tro reiser vi til fjells i månedskifte april/mai.

Hallingdal Flyklubb, Valdres Flyklubb modell og Ski og Sjøfly komiteen i NLF ønsker dere velkommen til ski fly treff på Utrovann ved Nystuen. Det blir et uformeldt flytreff for fly med ski og modellfly. For info modellfly kontakt Rune W Larsen tlf: 90944011

Vi bor på Tyinkrysset til føgende priser: For 3 døgn eller mer kr. 625,- pr døgn som innkluderer overnatting frokost, selvsmurt lunsh pakke, og Middag. mindre enn 3 døgn + kr.100,- pr døgn. Barn under 15 år 50%, Under 6 år gratis.

Overnatting bestilles  på mail: post@tyin.no   eller kontakt «Stuepiken» Hans Gjengedal tlf; 90101904

Legg igjen en kommentar